EliteDating opzeggen

Elite Dating maakt bij het verwijderen van het profiel onderscheidt tussen betalende en niet betalende leden. Betalende leden zullen eerst het Premium lidmaatschap (betaald lidmaatschap) moeten opzeggen, en kunnen vervolgens (net als gratis leden) het profiel via de website verwijderen.

Betalende leden:

Per telefoon:

Je kunt ervoor kiezen het betaalde lidmaatschap op te zeggen via de telefoon. Bel hiervoor met 0900 – 4441144, en hou je gebruikersnaam en veiligheidscode bij de hand.

LET OP: De veiligheidscode is niet hetzelfde als het wachtwoord, de veiligheidscode is een unieke code die te vinden is na het inloggen. Om de veiligheidscode te vinden ga je na het inloggen op je profiel naar “Instellingen => Mijn lidmaatschap => Informatie m.b.t. mijn lidmaatschap => Hier”.

Per email:

Log in op je profiel en kies voor de optie “contact”. Geef in je email duidelijk aan dat je je account wenst te verwijderen, en vermeld hierbij je gebruikersnaam en het email adres waarmee je geregistreerd staat bij Elite Dating. Het is ook mogelijk het Premium lidmaatschap op te zeggen d.m.v. de chat.

Niet betalende leden (ook na afmelding van Premium lidmaatschap)

Het profiel definitief verwijderen:

Log in op je profiel. Ga naar “Instellingen => Mijn lidmaatschap, en vervolgens onderaan de pagina voor => Klik om uw profiel te wissen hier. Na het klikken van deze link zal uw profiel direct verwijderd worden.