Opzeggen

Heb je een droompartner gevonden op de datingsite, waar je eerder een account aanmaakte? In dat geval kan het verstandig zijn om het account nu op te zeggen. Op deze manier voorkom je dat je onnodig kosten maakt, of dat je andere leden teleur moet stellen. Je bent immers niet langer beschikbaar voor een date!

Opzeggen bij ontevredenheid

Niet alleen is het opzeggen van accounts bij datingsites aan te raden als je een partner gevonden hebt. Ook kan het opzeggen noodzakelijk zijn geworden, omdat je ontevreden bent. Mogelijk lukt het niet om contact te leggen met andere leden. Heb je gelezen dat er steeds meer fake profielen actief zijn op je datingsite? Het zijn voorbeelden van redenen om naar alternatieven te zoeken.

Handleiding voor opzeggen datingsite account

Onderstaand vind je een lijst met handleidingen. Deze handleidingen leggen je stapsgewijs uit, hoe je een account kunt opheffen bij datingsites. Dit kan per datingsite verschillen.

Soms is het mogelijk om een account tijdelijk te bevriezen. Je account wordt nu niet verwijderd, maar je hoeft ook niet te betalen. Ideaal, wanneer je binnenkort een eerste date hebt. Viel de date tegen? In dat geval kun je het account weer gebruiken.