50liefde.nl is, zoals de naam al doet vermoeden, een datingsite die zich specifiek richt op 50 plussers. Dit houdt niet in dat u echt ouder dan 50 jaar moet zijn om u te kunnen inschrijven. De meest voorkomende leeftijden op de website zijn 45-65 jaar.

50liefde.nl kent een uitermate goed slagingspercentage van 30%. Dat houdt in dat 1 op de 3 betalende leden via de website een partner vindt. Dit hoge slagingspercentage is mede het resultaat van een uniek matching principe waarvan de datingsite gebruik maakt. De relevantie van partnervoorstellen bij deze datingsite is een stuk beter dan bij vele anderen. Daarnaast zijn alle profielen op de website handmatig gecontroleerd. Omdat kwalitatief slechte profielen verwijderd worden is de kans dus ook groter dat een voorgestelde match ook echt beschikbaar en serieus is.

50liefde.nl biedt nieuwe leden de mogelijkheid een gratis account aan te maken. Na het aanmaken van een gratis account krijgt u ook partnervoorstellen en kunt u een goede indruk krijgen van de werking van deze datingsite. Wanneer u besluit daadwerkelijk contact te gaan leggen met andere leden dient u hiertoe wel een betaald lidmaatschap af te sluiten.


Vind ook leuke singles via 50Liefde!
Meer informatie