Alleenstaandemamas is een datingsite die zich specifiek richt op alleenstaande ouders, zowel alleenstaande mamma’s als alleenstaande pappa’s. Alleenstaandemamas.nl is sinds 2007 actief, en is hiermee de eerste Nederlandse datingsite voor alleenstaande ouders.

Het inschrijven op Alleenstaandemamas is geheel gratis en vrijblijvend. Indien u onbeperkt berichten wilt versturen en ontvangen heeft u een Premium (VIP) lidmaatschap nodig. Dit lidmaatschap is beschikbaar vanaf 14,95.

De website biedt alle functies die van een professionele datingsite verwacht mogen worden. Zo is het altijd mogelijk onbeperkt profielen te zoeken en bekijken, kunt u (ook als gratis lid) gebruik maken van de chat, en kunt u berichten versturen en ontvangen. Verder biedt de website de mogelijkheid uw profiel tijdelijk te verbergen. Dit is handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Het betalen voor een VIP lidmaatschap bij Alleenstaandemamas gaat via een credit systeem. Deze vorm van toegang is beschikbaar voor 14,99 voor 14 dagen toegang, 24,99 voor 30 dagen toegang, en 49,99 voor 90 dagen toegang. 

Met gemiddeld 200 deelnemers per dag is Alleenstaandemamas voor elke alleenstaande ouder zeker het proberen waard.


Vind ook leuke singles via AlleenstaandeMamas!
Meer informatie