Ematching zal u zonder meer bekend in de oren klinken. Ematching is Nederlands grootste dating site die zich specifiek richt op hoogopgeleide singles.

Ematching is toegankelijk voor iedereen die tenminste een HBO niveau opleiding volgt dan wel heeft afgerond. Inschrijven bij Ematching is geheel gratis en vrijblijvend. Als gratis lid kunt u echter slechts voor bepaalde tijd op de site blijven staand. Een Premium lidmaatschap is overigens beschikbaar voor 15 euro per maand.

Een groot voordeel van Ematching is dat je ook als gratis lid kunt reageren op berichten die je ontvangt van andere leden. Dit is een service aan het betalend lid om te kunnen garanderen dat de kans om reacties te ontvangen vele malen groter is dan op enige andere dating site.

Hoewel de website na inlog een beetje slordig oogt is Ematching zonder meer één van Nederlands beste dating sites. De sfeer op de website is zeer goed, en wij dagen u verder uit één nep profiel te vinden. De controle op de profieln bij Ematching is uitstekend.


Vind ook leuke singles via e-Matching!
Meer informatie