Regioswingers is net als Ondeugenddaten een onderdeel van het “Sexy Dating Netwerk”, en richt zich net als Swingersnight op Swingers. De website biedt een goed voor de buitenwereld afgesloten dating site waarbij discretie voorop staat.

Inschrijven op Regioswingers is geheel gratis. Na uw inschrijving kunt u direct op zoek gaan naar matches, en kunt u tevens geheel gratis standaard berichten versturen. Om volledige toegang tot de website te verkrijgen heeft u een Premium lidmaatschap (VIP) nodig. De kosten van een VIP lidmaatschap beginnen bij 14,99.

De website biedt alle functies die van een professionele dating site verwacht mogen worden. Zo is het mogelijk profielen te zoeken, berichten te versturen en ontvangen, deel te nemen aan een chatsessie, zien wie u profiel heeft bekeken, en nog veel meer.

Uw profiel verwijderen van Regioswingers is snel en simpel. Het verwijderen van uw profiel gaat via de website zelf. Er komen dus geen brieven, telefoongesprekken, faxen e.d. bij kijken. Dit is een groot voordeel van Regioswingers, mocht u de website toch niets vinden.


Vind ook leuke singles via RegioSwingers!
Meer informatie