Soulmate2u is een datingsite met de nodige ervaring. Het bedrijf achter deze datingsite is sinds 2005 actief op het internet. In de loop van de jaren is op basis van kennis, ervaring en geografische afstemming een matchingsysteem ontwikkelt. De controle over gemaakte matches blijft in eigen hand. Dat wil zeggen dat je nog altijd zelf bepaald of een match wel of niet geschikt is.

Soulmate2u heeft momenteel ruim 5000 leden in Nederland. De datingsite behoort hiermee niet tot de top qua aantal leden, maar niet iedere online dater is nou eenmaal op zoek naar de massa. De website is bedoeld voor iedereen die ouder is dan 18 jaar en op zoek is naar een date, flirt, langdurige relatie (soulmate) of gewoon een vriendschap. De website is daarnaast toegankelijk voor alle devices, ook mobiel.

Een voordeel van Soulmate2u is dat er geen gebruik wordt gemaakt van een vaste abonnementsvorm waarbij eventueel een automatische verlenging kan plaatsvinden. Er wordt dus ook niet zomaar een bedrag afgeschreven van je bankrekening. Het versturen van de eerste berichten is gratis en daarna dienen credits te worden aangeschaft om verder contact te kunnen hebben. Hoe meer credits worden aangeschaft, hoe goedkoper deze worden.

Zoals gezegd is het inschrijven bij Soulmate2u gratis en vrijblijvend. Daarnaast ontvangt elk nieuw lid 30 gratis credits. Aangezien het versturen van een bericht op de website 10 credits kost, houdt dit in dat elk nieuw lid 3 gratis berichten mag verzenden. Mocht je daarna verder willen gaan met het versturen van berichten, dan dien je een creditbundel aan te schaffen.

De website van Soulmate2u biedt daarnaast hulp aan beginnende online daters. Soulmate2u biedt haar leden (en bezoekers) verschillende tips om het leggen van nieuwe contacten simpeler te maken met verschillende flirttips.


Vind ook leuke singles via Soulmate2U!
Meer informatie