Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Maakt u zich geen zorgen voor de mooiste dag van uw leven. Wij ontnemen al uw zorgen door het maken van de beste trouwkaarten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat alle vrienden en familieleden aanwezig zullen zijn op de mooiste dag van uw leven. 

Trouwen is een belangrijke stap in ons leven. Trouwen is uiteindelijk wat we allemaal horen te doen. Heb je uiteindelijk wel besloten wie er allemaal een trouwkaart van u gaat ontvangen of moet je nog gaan nadenken over wat je er nog op gaat zetten? 

Een geschikte trouwkaart vinden

Dit heeft tijd en aandacht nodig. Het is uiteindelijk de belangrijkste dag van het bruidspaar. Iedereen die je uitnodigt op je bruiloft wil je uiteraard zo goed mogelijk informeren over de bruiloft. 

Je wilt natuurlijk dat al je gasten die je hebt uitgenodigd jullie uitnodigingen op tijd gaan ontvangen. Zodat ze rekening kunnen houden met de bruiloft. Het is een tip om het eventueel 6 weken voor de bruiloft al te gaan doen. 

Bestel je kaarten op tijd

Het is dus heel belangrijk dat je op tijd de keuze maakt welke trouwkaart je wilt en ze op tijd besteld. Het is dus een tip om de trouwkaarten uiterlijk 3 maanden voor uw bruiloft te gaan regelen. Er moet eventueel rekening gehouden worden met de levertijden.

Als tip geef ik u mee dat u liever te veel trouwkaarten en enveloppen besteld dan te weinig. Het is van belang dat al u vrienden en familieleden een trouwkaart/uitnodigingskaart ontvangen van de mooiste dag van uw leven. Een slimme bruid is dus goed voorbereid! Een gouden tip is dus bestel extra trouwkaarten, liever te veel dan te weinig.

Vermeld wensen op je kaart

Als je echt specifieke wensen hebt is het wel aan te raden om dit op de trouwkaart te vermelden. Ontvang je liever een extra bijdrage voor de huwelijksreis of zijn jullie net verhuisd en hebben jullie spullen nodig? Vermeld dit dan op uw trouwkaart. Het is ook prettig voor de gasten die aanwezig zullen zijn op uw bruiloft. Die weten ook makkelijker wat ze u als cadeau kunnen brengen.