Be2 is sinds 2004 actief in Nederland en is hiermee een van de oudste datingsites van Nederland. Be2 is wereldwijd actief, en heeft wereldwijd meer dan 25 miljoen leden. Ook in Nederland behoort Be2 tot de top 5 van grootste en meest succesvolle datingsites.

Be2 is een datingsite die zich richt het tot stand brengen van langdurige serieuze relaties. Indien u op zoek bent naar een kortstondige relatie, flirt of one night stand, bent u bij Be2 niet aan het juiste adres.

Be2 maakt gebruik van een uniek matching systeem dat op basis van meerdere vragen een psychologisch profiel van u opstelt, aan de hand hiervan geschikte partners voor u zoekt. Verder worden ook alle nieuwe profielen op Be2 grondig gecontroleerd.

Ook bij Be2 heeft u voor het versturen van berichten een Premium lidmaatschap nodig. Het voordeel van een Premium lidmaatschap bij Be2 is dat u een contact garantie krijgt bij uw lidmaatschap. Deze contact garantie staat garant voor tenminste 10 contacten (personen waarmee u berichten heeft uitgewisseld). Zolang u uw 10 contacten niet heeft gehad wordt uw Premium lidmaatschap automatisch en geheel gratis verlengd totdat u uw 10 gegarandeerde contacten wel heeft gehad.

Het maken van de psychologische test en de analyse van de partner die bij u past wordt geen vergoeding gevraagd. Be2 is zonder meer een aanrader.


Vind ook leuke singles via Be2!
Meer informatie