Victoria Milan is een erotische datingsite van Noorse afkomst. In een korte tijd is Victoria Milan uitgegroeid tot één van de grootste erotische datingsites in Europa. Sinds kort (begin 2014) is deze datingsite ook in Nederland beschikbaar, en dit levert tot nog toe veel positieve reacties op. Wellicht klinkt de naam je al bekend in de oren. Dat zal waarschijnlijk komen door de televisie- en media reclames van Victoria Milan met de slogan ‘Herleef de passie, begin een affaire’.

De website oogt zeer netjes en professioneel, en biedt (in tegenstelling tot veel andere erotische datingsites) geen onrealistisch overzicht van leden op de startpagina. Tijdens het inschrijven kun je op de achtergrond van de pagina enkele onduidelijke leden zien. Het inschrijven zelf gaat makkelijk en snel, en is daarnaast ook nog gratis. 

Na het inschrijven als gratis lid kun je de profielen van andere leden helaas niet geheel zien. De foto’s zijn onherkenbaar gemaakt (volgens de redactie van Victoria Milan om serieuze leden te beschermen). Nadat er betaald is voor een Premium lidmaatschap worden de profielen wel geheel zichtbaar, men gaat er dan vanuit dat je een serieus lid bent op zoek naar een (sex)partner.

De prijs voor een abonnement van een maand licht behoorlijk hoog, op zo’n 40 euro. Daarnaast dien je goed op te letten bij het aangaan van een betaald lidmaatschap: het lidmaatschap wordt automatisch maandelijks verlengd. Zorg er dus voor dat je deze optie direct na het aangaan van een lidmaatschap onklaar maakt.

Een groot voordeel van de website is dat vrouwen gratis kunnen reageren op berichten van mannen. Dit is gedaan in verband met de ietwat scheve verhouding tussen mannen en vrouwen, iets dat normaal is bij erotische datingsites.


Vind een ondeugende date via Victoria Milan!
Meer informatie