Elite Dating is de opvolger van Edarling. Met dit nieuwe concept legt het moederbedrijf van Edarling de focus meer op de hoogopgeleide singles. In principe blijft de werking van de datingsite hetzelfde.

Elite Dating is op het moment één van Nederlands grootste datingsites, en onderscheidt zich van andere datingsites door de unieke persoonlijkheidstest. Op basis van de antwoorden die u geeft tijdens deze persoonlijkheidstest wordt u gematcht aan andere leden.

Elite Dating is de grootste relatie bemiddelaar in Europa, en nog niet al te lang in Nederland actief. Toch heeft u ongetwijfeld als zoeker van een datingsite al eens van Elite Dating gehoord. Elite Dating houdt meerdere grote promotie campagnes om de continue toevoer van nieuwe leden te laten doorgaan. Dit resulteert in vele nieuwe matches, elke dag weer.

Vooral het psychologische aspect bij Elite Dating maakt de website zeer interessant. Van de persoonlijkheidstest zal u waarschijnlijk nog het één en ander kunnen leren over uzelf. Hoewel de vragen zeer simpel lijken, zit er een unieke manier van matchen achter.

Elite Dating is over het algemeen voor iedereen toegankelijk, maar richt zich vooral op hoger opgeleiden. Het is bij Elite Dating verder niet mogelijk om zelf op zoek te gaan naar matches, u zult het moeten doen met de matches die u ontvangt op basis van de persoonlijkheidstest. Het matching systeem van Elite Dating werkt echter goed, en er zijn genoeg leden beschikbaar om mee te matchen. Zo zijn er voor iedereen die zich inschrijven genoeg matches.


Vind ook leuke singles via Elite Dating!
Meer informatie