Ondeugenddaten is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een vriendschap of relatie waarbij de nadruk ligt op erotiek. Ondeugenddaten is aangesloten bij het “Sexy Dating Network”, een netwerk waar meerdere (goed beoordeelde) erotische dating sites zijn aangesloten. Op deze manier groeit het aantal leden van Ondeugenddaten razend snel.

Inschrijven bij Ondeugenddaten is geheel gratis en vrijblijvend. Na uw inschrijving kunt u direct profielen bekijken. Om berichten te kunnen versturen heeft u echter een Premium lidmaatschap nodig dat tegen vergoeding beschikbaar is.

De Premium lidmaatschappen of VIP lidmaatschappen bij Ondeugenddaten beginnen bij 14,99 voor 150 credits, dat gelijk staat aan 14 dagen toegang. De prijs ligt hiermee een stuk lager dan bij vele andere erotische dating sites, die vaak niet eens de mogelijkheid bieden om de site een maand te proberen.

Ook biedt Ondeugenddaten leden de mogelijkheid hen profiel tijdelijk te deactiveren. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat, of gewoon even offline wil gaan zonder uw profiel daadwerkelijk geheel te verwijderen.


Vind ook een spannende date via OndeugendDaten!
Meer informatie