C-Date is een erotische datingsite voor mensen die opzoek zijn naar een avontuurtje, een open relatie of een spannende erotische date. C-Date is de grootste internationale erotische datingsite, en is actief in 12 landen en op 4 continenten. De website richt zich op mensen van 25 jaar en ouder, mannen en vrouwen, hetero of homoseksueel.

C-Date biedt verder veel informatie en artikelen betreffende erotische dating, en erotische datingsites. Momenteel is C-Date één van Nederlands grootste (en tevens eerste) erotische datingsites.

C-Date omschrijft zichzelf als een “casual datingsite”, wat zoveel wil zeggen als “alles is vrijblijvend”. De website richt zich in de eerste plaats op singles die op zoek zijn naar een (erotisch) avontuur, maar ook op mensen die al een relatie hebben (vreemdgaan), en op stellen die op zoek zijn naar anderen (swingers). Verder geeft C-Date aan dat zij per dag meer dan 25.000 nieuwe leden tellen. Dit is dan ongetwijfeld wel het aantal nieuwe landen in alle landen waar C-Date actief is. Hoeveel dit er zijn voor de Nederlandse variant van de website is ons niet duidelijk.

Het enige grote nadeel dat wij hebben kunnen vinden bij C-date is de opzeggingsprocedure van een betaald lidmaatschap. Deze kan alleen schriftelijk worden opgezegd, en wordt automatisch verlengd zodra de opzegging niet tenminste 14 dagen voor het verlopen van het betaald lidmaatschap is ontvangen. Aangezien de post (of fax) naar Luxemburg moet, kan dat lastig zijn. Het abonnement wordt vervolgens verlengd met eenzelfde periode als waarvoor het eerdere abonnement is afgesloten.


Vind ook een spannende date via C-Date!
Meer informatie