Helaas is het een patroon dat in veel relaties gezien kan worden, of dit nu hetero koppel is, of zelfde geslacht koppel of transgender koppel, na een tijdje komt de klad er toch een beetje in te zitten. Op dezelfde manier de liefde bedrijven iedere zondagavond om 8 uur net na Studio Voetbal gaat na een tijdje vervelen. Net zoals iedere dag tomatensoep eten enorm gaat vervelen. Begrijp me niet verkeer, ik ben een enorme fan van goede tomaten soep, maar als je het iedere dag eet, van maandag t/m zondag, dan komt het op een gegeven moment de spreekwoordelijke neus uit.

Zelfde principe geldt dus voor jullie leven tussen de lakens. Hier moeten we zoeken naar continue innovatie. Het is niet zo dat men iedere keer alles op zijn kop hoeft te gooien dat zouden we ook weer niet aan willen bevelen. Maar met de juiste kennis en inspiratie en eventueel attributen kan men het leuk en spannend blijven houden zoals die eerste weken, maanden van de relatie, dit is echt haalbaar voor iedere koppel.

Al eens gedacht aan tantra liefde?

Een van de manieren om de daad flink te veranderen is bijv. eens samen tantra liefde te bedrijven. Dat is weer een geheel andere manier dan het normale vanille missionaris voor 20 minuten. Tantra? Dat is een ver van mijn bed show, hoor ik je al denken. Helaas is er deze notie onder een groot deel van de bevolking dat tantra een soort van hogere school liefde bedrijven is, maar dit valt reuze mee. Lees bijvoorbeeld eens dit artikel van DePaarseKeizerin.nl, voor simpele praktische oefeningen en tips die men vanavond nog zou kunnen doorvoeren zonder fratsen of franjes. 

Koop seksspeeltjes voor een spannende date

Een andere manier om een en ander flink op te schudden is bijv. voor een attribuut te kopen. Bijvoorbeeld, een vibrerend ei kan heel spannend zijn. Zo kunnen zelfs mondaine uitjes zoals boodschappen doen enigszins erotisch prikkelend worden. De dame draagt het vibrerende eitje, de partner heeft de afstandsbediening en kan elk moment kiezen naar zijn of haar wens om vibraties door te sturen. Dit en andere soort speeltjes kunt u vinden hier: De Paarse Keizerin sexshop. Natuurlijk wil je niet dat zo een voorwerp bij de buren afgeleverd wordt. Maar ook al gebeurd dit dankzij discrete verpakking zouden zij nooit weten wat de inhoud is, tenzij ze het echt openen, maar welke buren doen dit? Dit soort speeltjes kun je vandaag de dag dus gemakkelijk online bestellen vanuit je luie stoel om zo uw liefdes leven van extra spanning te voorzien.