Relatieplanet is de grootste en meest bezochte dating site van Nederland. Relatieplanet heeft in Europa meer dan 4 miljoen leden. Met een dergelijk aantal leden is de website zeer geschikt voor degenen die graag veel keuze hebben. Voor degenen die graag een overzicht houden is Relatieplanet wellicht minder geschikt.

Relatieplanet is als enige dating site al meerdere jaren geselecteerd voor website van het jaar. Het inschrijven bij Relatieplanet is geheel gratis en vrijblijvend. Na uw inschrijving kunt u gratis leden zoeken en bekijken, en gratis flirten (standaard berichtjes) verzenden naar andere leden. Om volledig gebruik te kunnen maken van de website dient u een Premium lidmaatschap te hebben.

Verder biedt Relatieplanet een chat, een webcamchat, en de mogelijkheid te zien wie er nog meer Premium lid is. Hiermee kunt u ervoor kiezen alleen berichten te versturen naar andere Premium leden. Een gratis lid moet immers eerst betalen voordat hij/zij reageert op een bericht. De kans wordt hierdoor een stuk groter dat u reacties ontvangt op de door u verstuurde berichten.


Vind ook leuke singles via Relatieplanet!
Meer informatie