Elke man heeft wel behoefte aan een mooie vrouw in zijn leven, maar helaas zijn vrouwen daar ook van op de hoogte. Dit zorgt ervoor dat ze ‘hard to get’ gaan spelen, wat het voor de man veel moeilijker maakt om haar voor zich te winnen. De enige manier om te komen waar je wilt, is door het spel mee te spelen. En als je het spel meespeelt, moet je er goed in zijn! Met behulp van deze blog kan je tot nieuwe inzichten komen wanneer je via een spannende datingsite een nieuwe vrouw aan de haak geslagen hebt. De tips zijn doorgegeven door ware vrouwenverslinders die graag anoniem willen blijven, om hun reputatie niet te beschadigen.

Tip 1: de locatie

De locatie van de date is ontzettend belangrijk voor de vrouw. Zij hechten daar veel meer waarde aan dan de meeste mannen. Probeer als een vrouw te denken wanneer je het haar naar haar zin wil maken, dit is erg belangrijk. Om een goede locatie te bedenken kan je inspiratie opdoen uit films. De echte ‘cheesy’ films waarin de prachtige vrouw valt voor de nerd die op de perfecte locatie de juiste woorden uitspreekt, zijn die films waar je naar moet kijken. Neem haar niet mee naar de MCDonalds, dan kan je het wel schudden namelijk.

Tip 2: luisteren

Voor een vrouw is niks belangrijker dan dat je naar haar luistert. Het vrouwelijke wezen is zo geprogrammeerd dat zij degene is die aan het woord moet zijn, naar haar moet geluisterd worden en alles moet om haar draaien. Uiteraard hoef je er niet voor te zorgen dat alles wat jij daadwerkelijk om haar draait, hier zijn trucjes voor. Gebruik technieken die haar laten denken dat jij iets voor haar doet terwijl je het eigenlijk zelf al nodig had. Zo kan je haar bijvoorbeeld mee uit eten nemen en zeggen dat je dat doet omdat zij zo mooi is. In werkelijkheid had je gewoon zin om te eten bij die nieuwe tent om de hoek. Maar let op: zorg er altijd voor dat zij dit niet te weten komt!